Beneficis dels codis QR professionals

May 8, 2020

Què són els codis QR? Com identificar-los?
També coneguts pel seu nom en anglès “QR Codes”, són un recurs molt utilitzat en màrqueting quan es vol fusionar el món digital i el real. Per exemple, durant una campanya concreta o un esdeveniment es redirigeix al públic present cap a una web, una aplicació o un vídeo, entre altres.

Els Codis QR (Quick Response, resposta ràpida) són codis amb forma quadrada de dues dimensions que actuen com un enllaç entre el món real i l'online. Contenen una gran informació que s'organitza en píxels.

 

El Covid 19 ha portat molts canvis amb la relació amb els clients. Necessitem donar informació dels nostres productes o serveis de mode online.😷 Quan menys contacte tinguem millor!

 

 

També és possible utilitzar aquests codis amb altres finalitats

- Oferir informació ampliada sobre els productes i serveis.

- Agregar un contacte.

- Enviar un email.

- Enviar a l'usuari a un formulari.

- Ampliar la campanya física amb accions digitals (vídeos, àudios, etc.)

 

Per exemple, la cadena nord-americana Macy’s va tenir un gran èxit introduint aquests codis en les seves etiquetes de roba, gràcies als quals s'oferia al client informació sobre consells, de moda, combinació de la peça amb altres articles, etc.
👇


ALGUNS AVANTATGES 
▶️ Dones informació al moment.
▶️ Es poden personalitzar amb els colors corporatius.
▶️ Es poden enllaçar amb la teva WEB, la teva CARTA, página de reserves, catàleg de productes.
▶️ El client no toca la carta en els restaurants ni cap tipus de flyer, o informació. Simplement escaneja i obté l'informació al mòbil.
▶️ El pots afegir a la porta del teu establiment amb una enganxina, a les teves xarxes socials, correspondència.

Si vols que et dissenyem un CODI QR, posat amb contacte amb nosaltres només per 30 euros tindràs un, més un full d'enganxines.

 

Quins són els avantatges d'utilitzar codis QR en una campanya de màrqueting?
L'ús d'aquests codis en campanyes de màrqueting té molts avantatges que no hem d'obviar a l'hora de desenvolupar qualsevol acció:

     -  Innovació: Qualsevol persona amb un Telèfon intel·ligent pot utilitzar-los perquè són gratuïts tant a l'hora de generar-los com de llegir-los.
     -  Capacitat de síntesi: Els codis QR posseeixen una gran quantitat d'informació (fins a 4.296 caràcters) en cadascun, per la qual cosa faciliten la comunicació d'una forma dinàmica i concorde a les noves formes de comunicació.
     -  Versatilitat: Els codis QR es poden modificar. Això vol dir que se'ls pot llevar o afegir informació en qualsevol moment.
     -  Gran cobertura: Els codis QR es poden utilitzar sobre gairebé qualsevol suport: autobusos, marquesines, pantalles, targetes, paper i tot el que se'ns ocorri.
     -  Mesurament: Els resultats que ofereixen aquests codis són mesurables al cent per cent de manera immediata, per la qual cosa és possible prendre mesures en el cas que sigui necessari.

 

Això permet optimitzar la campanya que s'estigui realitzant en qualsevol moment per a obtenir els millors resultats.

 

 

Please reload

Post destacats

Motius per tenir un botiga online

March 15, 2018

1/8
Please reload

Últims posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • 124034
  • Icono social LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
           Contacto:
 
    Teléfono.: 608 17 18 66
   Correo: info@tumarketingdigital.net

ALGUNOS CLIENTES

Copyright 2013 © Tu Marketing Digital. All Rights Reserved.