Com triar el hahstags?

April 27, 2020

Què és un hahstag?


Els hahstags són un paraula o conjunt de paraules precedides pel símbol “#” que s'utilitzen a les xarxes socials per a descriure el tema del qual es parla en una publicació o post.
👇
Ajuden els usuaris a trobar continguts afins als seus interessos.
👇
Per exemple, en fer una cerca en Instagram amb l'etiqueta #muntanya, trobarem centenars de milers de fotos d'usuaris que han fotografiat paisatges amb muntanyes i han utilitzat aquest hashtag per a etiquetar la seva publicació.
👇
si vols posicionar el teu contingut i que arribi a més usuaris d'Instagram és súper important utilitzar hahtags.
Per què?
Doncs perquè els algoritmes d'Instagram els utilitzen per a entendre quin tipus de contingut estàs publicant.🔎4 eines per a trobar les millors etiquetes per a Instagram🔎

 

➡️ 1. Webstagram - Aquesta és l'eina més simple i gratuïta que podràs trobar per a triar hahstags.


➡️ 2. Display purposes - El més característic d'aquesta eina gratuïta és que pots escriure un hahstag a de la teva elecció i trobar tots els termes relacionats.


➡️ 3. Hashtracking -  És una potent eina que et permet analitzar un hahstag a fons. A més de poder veure el nombre d'impressions, likes, comentaris, etc., ofereix un grapat de funcionalitats com veure quins colors s'han utilitzat en les imatges més valorades i moltes altres coses més. El seu preu és d'uns 50 euros al mes.


➡️ 4. Tagshleuth - Hem parlat llargament de com triar la nostra etiqueta, però i si el que volem és crear la nostra pròpi hahstag? Per a un esdeveniment, per exemple.
Llavors podem utilitzar Taghleuth, una eina que et serà de gran ajuda a l'hora de crear i rastrejar les teus hahtags. Analitzen les dades a través de diferents xarxes socials i et permeten comparar els resultats.

El seu preu és d'uns 25 euros al mes.

 

 

 

Please reload

Post destacats

Motius per tenir un botiga online

March 15, 2018

1/8
Please reload

Últims posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • 124034
  • Icono social LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
           Contacto:
 
    Teléfono.: 608 17 18 66
   Correo: info@tumarketingdigital.net

ALGUNOS CLIENTES

Copyright 2013 © Tu Marketing Digital. All Rights Reserved.