Aplicacions de mòbils i restaurants

June 5, 2018

 

 

 

APLICACIONS MÒBILS I RESTAURANTS. EL FUTUR, JA ÉS AQUÍ

 

Les aplicacions mòbils són eines completes de màrqueting mòbil per a qualsevol tipus de negoci. No obstant això, gràcies a funcionalitats com les comandes de menjar  o les notificacions push geolocalizadas, els restaurants són una de les indústries que més partit poden treure a les apps.

 

1. Els usuaris som mòbils:

És qüestió de temps que el mòbil es converteixi en una eina necessària perquè els clients tinguin una experiència completa del servei. Els usuaris afirmen que probablement utilitzin en el futur eines com a aplicacions per a restaurants o pagament electrònic a través del mòbil.

2. La competència és mòbil:

El mòbil no és una moda passatgera. investigar què eina mòbil pot millorar la Quatre de cada cinc amos de restaurants estan d'acord en què la tecnologia mòbil millora les vendes i fa que els seus empleats siguin més productius.

3. Impacta als teus clients al moment perfecte:

La millor manera d'arribar als usuaris és fer-ho al moment i lloc precís. pots descobrir a quina hora s'obren més notificacions push, quan realitzen les comandes de menjar els teus usuaris i quan canvien els seus punts del programa de fidelització.

4. Les xarxes socials són les teves millors aliades:

El 50% dels usuaris descobreix un nou restaurant a través de les xarxes socials. Gràcies a una app movil els restaurants poden ajudar als seus clients a compartir aquests continguts, connectant-se directament als seus comptes de xarxes socials o portals d'opinions com Yelp o TripAdvisor.

5. Millora la comunicació mitjançant les notificacions push:

Gràcies a les notificacions push podràs comunicar-te d'una manera molt més directa i personalitzada amb els teus clients, I oferir-los ofertes i promocions específicament pensades per a ells.

6. La fidelització és millor  a través del mòbil:

La fidelització a través de dispositius mòbils està guanyant popularitat. L'objectiu és premiar als clients que més consumeixen en un establiment mitjançant descomptes i promocions.

7. Els pagaments a través del mòbil són el futur:

Més de la meitat dels consumidors utilitzarien un sistema de pagament electrònic si ho tinguessin al seu abast. A més, el 50% dels restaurants afirmen que el sistema de pagament electrònic va augmentant popularitat.

 

 

 

 

Please reload

Post destacats

Motius per tenir un botiga online

March 15, 2018

1/8
Please reload

Últims posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

ALGUNOS CLIENTES

   Contacto:
 
    Tel.: 608 17 18 66
    info@tumarketingdigital.net

Copyright 2013 © Tu Marketing Digital. All Rights Reserved.