Motius per tenir un botiga online

March 15, 2018

 


Si encara tens dubtes sobre si convé o no que llancis la botiga virtual, llegeix els següents motius pels quals vas a voler obrir la botiga en línia com més aviat millor:

 

1. Disponible tot el dia, tot l'any: A diferència d'un comerç tradicional, una botiga en línia està oberta les 24 hores i sense limitacions geogràfiques, perquè els consumidors puguin conèixer més sobre l'empresa, els seus productes i serveis, i fins i tot concretar una transacció a l'instant.

 

2. Estalvi: En una botiga d'aquest tipus no hi les despeses de serveis, lloguer i afins. D'aquesta manera, el focus ha d'estar posat en oferir una excel·lent i veloç atenció al client i en un eficaç servei d'enviament de les comandes.

 

3. Conèixer al client: Existeixen solucions d'analítica que permeten conèixer al consumidor en detall per saber quins productes li agraden més, que seccions li interessen en comparació amb altres i fins i tot l'edat i geolocalització de cadascú. Aquests informes són fonamentals per oferir-li al client el que està buscant.

 

4. Presència en xarxes socials: Pots integrar la botiga a Facebook de tal manera que els clients que ingressin al teu negoci a través d'aquesta xarxa social pugui comprar sense inconvenients. Alhora, Facebook és ideal perquè difondre promocions i donar a conèixer les novetats sobre el teu negoci.

 

5. Vendes per major o detall: A Internet no hi ha límits perquè la botiga creixi. En definitiva, pots vendre el que vulguis en les quantitats que se t'acudeixin.

 

6. Plantilla de botiga en línia: Existeixen moltíssims models pre-dissenyats que fins i tot poden modificar-se perquè la botiga trobI

 

 la plantilla ideal segons la imatge de marca que vulguis donar-li.

 

7. La teva competència ja té la seva botiga online: És important recordar que el món del comerç electrònic creix vertiginosament per això ningú vol perdre l'oportunitat de vendre més per Internet. Pensa que els teus competidors segurament ja tenen el seu lloc a Internet, per això no triguis: crea la botiga virtual ja mateix.  

 

Diferents estudis a tot el món afirmen que cada dia més persones compren via Internet ja sigui des dels seus ordinadors o des dels seus telèfons mòbils.

Please reload

Post destacats

Motius per tenir un botiga online

March 15, 2018

1/8
Please reload

Últims posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

ALGUNOS CLIENTES

   Contacto:
 
    Tel.: 608 17 18 66
    info@tumarketingdigital.net

Copyright 2013 © Tu Marketing Digital. All Rights Reserved.